Ինչպես պարզել, թե ով է Ձեզ արգելափակել Instagram-ում

0

Դադարել ե՞ք տեսնել Ձեր նախկին ընկերների նոր նկարները և թարմացումները Ձեր Instagram-ի timeline-ին։ Հավանականությունը մեծ է, որ նրանք Ձեզ բլոկ են արել։

Instagram-ը ունի առանձնահատկություն, որը թույլ է տալիս օգտատերերին արգելափակել այլ մարդկանց: Արգելափակումից հետո, տվյալ անձը այլևս չի կարող տեսնել Ձեր գրառումները և թարմացումներ: Կասկածում ե՞ք, որ որևէ մեկը Ձեզ բլոկ են արել Instagram-ում։

Համոզվելու համար դիտարկեք այս 2 պարզ քայլերը

Քայլ 1: Բացեք Instagram-ի հավելվածը և փորձեք որոնել կասկածելի մարդու անունը։ Հնարավոր է երկու իրավիճակ։

Եթե account-ը public է, ապա դուք կկարողանաք գտնել profile-ը սովորական որոնման գործիքով: Երբ անցնեք դեպի իր ինստագրամյան էջ, կտեսնեք ոչ միայն նրա post-երի ընդհանուր թիվը, այլ նաև «No photos or videos yet!» գրառումը։

Master

Private account-ի դեպքում, հնարավոր չէ գտնել profile-ը որոնման բաժնից։ Անհրաժեշտ է գտնել Ձեր ընդհանուր ընկերներից մեկի profile-ը, ով ունի որևէ post Ձեզ շահագրգռող անձի հետ։

Քայլ 2: Գտնելուց հետ փորձեք է follow անել նրան։ Եթե արդեն իսկ արգելափակված եք, ծրագիրը թույլ չի տա Ձեզ հետևել նրան։  Նույնիսկ եթե սեղմեք follow կոճակի վրա, ոչինչ տեղի չի ունենա: Անկախ նրանից, թե քանի անգամ եք սեղմել follow կոճակը վրա, այն շարունակում է մնալ անփոփոխ կանաչ գույնի:

Այս ամենը բավարար է պարզելու համար, թե արդյոք որևէ մեկը արգելափակել է Ձեզ, թե ոչ։

Share.