Instagram-ի թաքնված հնարքները, որը անհրաժեշտ է իմանալ բոլորին

0

Instagram-ը արդեն իսկ հասցրել է դառնալ շատերի սիրված սոցիալական ցանցը, որոնց թվում են ոչ միայն դեռահասները այլ նաև մեծահասակները։ Իրականում, ըստ Pew հետազատական կենտրոնի տվյալների Instagram-ից օգտվող մեծահասակների թիվը կազմում է 32%։

Բացի այդ նրանք օգտագործում են Instagram-ը օրվա ընթացքում  մի քանի անգամ:

Սակայն նրանց համար, ովքեր երբևէ չեն օգտվել այս հարթակից կամ նրանց համար, ովքեր պարզապես ցանկանում են անցնել դեպի հաջորդ մակարդակ մենք այստեղ հավաքագրել ենք Instagram-ի քիչ հայտնի հնարքները և առանձնահատկությունները:

Նախքան սկսելը, համոզվեք, որ դուք օգտվում եք Instagram հավելվածի վերջին տարբերակի վրա:

Ստացեք ծանուցումներ, երբ ձեր ընկերները նոր լուսանկարներ են ավելացնում

1

Ցանկանում եք, երբեք բաց չթողնել Ձեր մոտիկ ընկրների Instagram-յան նոր նկարները գրառումը ձեր սիրած ազդեցություններից: Դուք կարող եք միացնել ծանուցումները։

Այն միացելու համար այցելեք ձեր ընկերոջ էջը և սեղմեք ստորին աջ անկյունում գտնվող երեք կետերի վրա, ապա ցանկից ընտրեք “Turn on Post Notifications”

Android-ի դեպքում ացնեք դեպի “Settings” ապա Apps Instagram և ընտրեք show notifications տարբերակը։

Տեսեք բոլոր post-երը, որոնց like եք դրել

2

Ցանկանու՞մ եք տեսնել բոլոր այն post-երը, որոնք like-ել եք մեկ տեղում: Անցեք դեպի Ձեր անձնական պրոֆիլը և սեղմեք Options կոճակին (Android-ի դեպքում երեք կետ), այնուհետև ընտրեք Posts You’ve Liked։

Այդ լուսանկարները նույնիսկ հնարավոր է un-Like անել, ուղղակի սեղմելով   “սրտիկի” նշանի վրա։

Մաքրեք ձեր որոնման պատմությունը

3

search history-ին կամ որոնման պատմությունը մաքրելու համար անցեք դեպի ձեր profile-ը և սեղմեք “Options” կոճակը (Android-ի դեպքում երեք կետ)։ Իջեք դեպի ներքև և ընտրեք “Clear Search History” ապա “Yes, I’m sure”

 Օգտագործեք Instagram-ը որպես photo editor (առանց այն հրապարակելու)

4,1

Instagram-ը որպես photo editor օգտագործելու համար, անհրաժեշտ միացնել հեռախոսի airplane mode-ը:

Նախ, համոզվեք, որ միացրել եք նաև Save Original Photo կոճակը settings-ից։

4

Հաջորդից մշակեք նկարը ըստ ձեր ցանկության և ուղղակի հրապարակեք Instagram- ում։ Այնուհետև կհայտնվի failed հաղորդագրությունը, քանի որ Ձեր վերբեռնումը ձախողվել է, իսկ արդեն իսկ մշակված լուսանկարը կհայտնվի ձեր հեռախոսի պատկերասրահում:

Share.